ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΟΜΠΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Go down

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΟΜΠΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Post by r@K15 on 12/6/2012, 19:48

H σημερινή ανάρτηση είναι η πιο σημαντική για άτομα που θέλουν να δουλεύουν με keyloggers κτλ. Αυτό που θα φτιάξουμε θα είναι ένα RAT(Remote Administrator Tool), οπότε καταλαβαίνετε τι μπορείτε να κάνετε.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Πολύ απλά θα φτιάξουμε έναν server(σαν να "φτιάχνουμε" keylogger) και όποιος το τρέξει όχι μόνο θα αρχίσει να καταγράφει κωδικούς, αλλά θα τραβάει από τη web camera κτλ, και με λίγα λόγια ο υπολογιστής θα γίνει δικός μας. Το καλύτερο είναι πως αν κλείσει κάποιο πς, ή και τα 2 ή το ίντερνετ, την επόμενη φορά που θα είστε και οι 2 online η σύνδεση δεν θα χάνεται και δεν θα χρειάζεται να τον στέλνετε συνέχεια. Λίγα λεπτά αρκούν.
Ξεκινάμε. Αρχικά κλείνοντας το αντιικό σας(για ευνόητους λόγους) θα κατεβάσετε το DarkComet RAT. H ιστοσελίδα ξαναφτιάχνεται οπότε υπομονή αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε(Για μένα το καλύτερο και απολύτως τσάμπα). Επιπλέον αν παίχτηκε καμιά πουστιά και έκλεισαν το site, θα σας αναρτήσω εγώ τα προγράμματα στο μέλλον.
Το μόνο διαφορετικό που θα έχετε να κάνετε είναι 2 πραγματάκια.
Να φτιάξετε και να κατεβάσετε no-ip. Αυτό που θα φτιάξετε πρέπει να είναι της μορφής: [κάτι].no-ip.biz Εκεί αντί να βάζετε ΙΡ θα βάζετε αυτό. Π.χ αν κάποιος κάνει κάνα κόλπο με το bintext θα βρεί μια "πρόταση" αντί της ΙΡ, οπότε είμαστε ασφαλής! Tutorial στο τελος.
Να ανοίξετε από το Router σας ένα port ώστε να γίνεται η σύνδεση μέσω αυτού η σύνδεση με το θύμα. Συμβουλεύω το 82. Το πως θα το κάνετε, το κάθε router έχει και διαφορετικό menu, αν ψάξετε στο νετ θα το βρείτε, αλλιώς αφήστε σχόλιο να σας βοηθήσω. Πως θα συνδεθείτε στο router; Δείτε την από κάτω ανάρτηση.
Αφού κάνετε αυτά τα 2 ξεκινάμε.
Θα ανοίξετε το πρόγραμμα και θα το βάλετε στην επ. εργασίας σας.

Στη συνέχεια πάμε να διαλέξουμε το port που ανοίξατε από την καρτέλα "Socket/net"

Και στη συνέχεια θα κάνουμε το τελευταίο βήμα πριν αρχίσουμε να φτιάχνουμε τον server μας.

Θα πατήσετε στο κουμπί DarkComet-RAT και στη συνέχεια "Client Settings". Θα πάτε στην καρτέλα "Νο-ΙΡ Updater" και θα βάλετε τα στοιχεία του no-ip που φτιάξατε.(Αν σας βγάλει error έχετε βάλει λάθος στοιχεία)

Και τώρα ξεκινάμε στο να φτιάξουμε τον server μας! Θα πατήσετε πάλι στο κουμπί DarkComet-RAT και θα επιλέξετε "Server Module>Full Editor(Expert)",

Στη συνέχεια θα πάμε στην καρτέλα "Network Settings" και θα κάνουμε τις βασικές ρυθμίσεις για τον server μας.

Συνεχίσουμε με την καρτέλα "Module Startup", με την οποία αυτό που θα κάνουμε είναι να επιλέξουμε μερικές βασικές επιλογές με βασικότερη να ξεκινάει ο ιός μαζί με τον υπολογιστή, να μην σταματάει κτλ.


Εάν θέλετε να βάλετε να εμφανιστεί ένα μήνυμα πατάτε και το φτιάχνετε από την καρτέλα "Install Message" . Εμείς θα κάνουμε τα βασικά άρα θα πατήσουμε στην καρτέλα "Module Shield" και θα κάνετε τις παρακάτω ρυθμίσεις ως προτεινόμενες, εκτός αν θέλετε εσείς κάτι διαφορετικό:

Και τέλος, αν δεν θέλετε να κάνετε bind τον server μας με μια εικόνα π.χ. ή να βάλετε κάποια εικόνα, πάμε να τον φτιάξουμε!
Πατάμε στην τελευταία καρτέλα και επιλέγουμε "UPX" και επιλέγουμε το όνομα και την τοποθεσία που θα σώσουμε τον ιό μας πατώντας "Build Server"

Και τελειώσαμε! Όποιος τρέξει αυτό τον ιό που φτιάξαμε θα μπορούμε να ελέγχουμε τον υπολογιστή του. Πως θα το κάνουμε αυτό; Θα κλείσουμε το παράθυρο που φτιάχναμε τον server μας και θα αφήσετε ανοικτό μόνο το κεντρικό παράθυρο. Εκεί όταν πάτε στην καρτέλα "Users" θα μπορείτε να δείτε ποιοι είναι συνδεδεμένοι. Πατώντας διπλό κλικ πάνω τους μπορείτε να δείτε χιλιάδες επιλογές.

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
r@K15

Male
Number of messages : 7
Age : 41
Place : kapou makria
Hobbies : polles
Humor : para poli ;))))))
Reputation : 0
Points : 11
Registration date : 2011-06-05

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum